Het particuliere vakantieverblijf: "Aan het Raamdal" bestaat uit de twee vakantiehuizen "Bakboord" en "Stuurboord". De huizen zijn licht, ruim van opzet en comfortabel ingericht. Zij hebben ieder een eigen terras. U kunt daarnaast gebruik maken van de gemeenschappelijk, ruime tuin die grenst aan het riviertje "De Raam". U kunt vissen, kanoŽn ( er zijn 4 kano's aanwezig waarvan u , in overleg, gebruik van kunt maken ), zwemmen of genieten van het uitzicht op de akkerlanden en van prachtige zonsondergangen.

De omgeving kent een afwisselend bos- akker- en rivierenlandschap. U heeft volop keuze uit wandel- en fietsroutes. Bij manege Gassel (3,5 km) kunt U paardrijlessen nemen en buitenritten maken. Voor kinderen worden ruiterkampen georganiseerd. Uw eigen paard kunt U daar laten overnachten. Watersporters kunnen hun hart ophalen bij de  Kraaijenbergse plassen, een watergebied dat zich over vele kilometers tot Cuijk  uitstrekt.

Het dorpscafť  "Het Dorstige Hert"  ligt op loopafstand, de supermarkt 1,5 km verderop. De oude vestingstad Grave (2 km) ademt de sfeer van vroeger met zijn smalle straatjes, pleintjes, monumentale gebouwen en deels bewaard gebleven vestigingsmuren langs de Maas.  Behalve de vele eet- en drinkgelegenheden vindt U er verassend originele winkels. De vrije markt van Cuijk vindt u op 10 km afstand.

Den Bosch, Nijmegen, de Mokerheide, de heuvels van Groesbeek en Berg en Dal, u vindt het allemaal binnen een straal van 20 kilometer.
U bevindt zich niet ver van Duitsland. Een bezoek aan bijvoorbeeld Kevelaer, een bijzonder bedevaartsoort, of Xanten, waar U ruÔnes van een Romeinse vestingstad kunt bezichtigen, is de moeite waard.  

Wij kunnen u nog veel meer vertellen, over de vele vogels (zoals het ijsvogeltje, de wielewaal, koekoek, of leeuwerik) die u in de tuin of in de omgeving kunt horen en zien, de rust van het onontdekte land, de streekproducten die u langs de weg kunt kopen, de vriendelijke mensen. Liever nodigen wij u uit om deze verrassende omgeving, onze luxe vakantiewoningen en onze gastvrijheid zelf te ontdekken!

     "Aan het Raamdal"

Luxueuze vakantiewoningen
     in het Brabantse land
English text
Deutsche version